O nama

Dobrodošli na Piklbol (engl. Pickleball) Srbija - vašu prvoklasnu destinaciju za sve što se tiče piklbola u Srbiji. Naša strast prema ovom uzbudljivom sportu i posvećenost širenju entuzijazma među ljubiteljima sporta je ono što nas pokreće.

Naša misija

Naša misija je jasna: želimo da piklbol (engl. Pickleball) postane priznat i omiljen sport među svim generacijama u Srbiji. Kroz informacije, obuke i zajedničke aktivnosti, radimo na izgradnji zajednice koja deli istu strast prema ovom dinamičnom sportu.

Stručnost i iskustvo

Naš tim se sastoji od stručnjaka sa bogatim iskustvom u piklbolu i sportskom novinarstvu. Kroz godine posvećenog istraživanja, praćenja najnovijih trendova i učestvovanja na turnirima, stekli smo duboko razumevanje igre i njenog uticaja na sportiste i zajednicu.

Kvalitetan sadržaj

Naš cilj je da vam pružimo sveobuhvatan izvor informacija o piklbolu. Bilo da ste početnik ili iskusni igrač, na našem sajtu ćete pronaći korisne savete, vodiče za tehniku, analize mečeva i mnoge druge resurse koji će vam pomoći da unapredite svoju igru.

Zajednica piklbol (Pickleball) Srbija

Piklbol Srbija je više od obične web stranice - mi smo zajednica entuzijasta koji dele istu strast prema ovom dinamičnom sportu. Kroz naše organizovane događaje, treninge i turnire, stvaramo prilike za povezivanje i međusobnu podršku među igračima širom Srbije.

Hvala vam što ste deo naše piklbol zajednice. S nestrpljenjem očekujemo da zajedno rastemo i promovišemo ovaj sjajan sport širom Srbije.

o nama pickleball piklbol
o-nama-pickleball-2
Office

KONTAKTIRAJTE NAS

Hvala vam što ste posetili Piklbol Srbija. Ako imate pitanja, sugestije ili želite da saznate više o našem radu, slobodno nas kontaktirajte putem kontakt forme na našoj stranici. Vaša povratna informacija je dragocena i pomaže nam da kontinuirano unapređujemo svoju ponudu.

Beograd

Pon– Čet: 10:00 - 20:00, Petak: 10:00 - 22:00,

Subota: 10:00 - 22:00, Nedelja: 10:00 - 22:00,